1600 euro jó fizetés Hollandiában, vagy Németországn ha a szállást is már levonták, és csak ételre kell költeni?
Figyelt kérdés
nov. 12. 21:16
11/32 anonim válasza:
10. A matek nem jött össze. A kérdező meg nem érti meg, hogy szakmával és nyelvtudással többet kereshetne külföldön.
12/32 anonim válasza:
#8 Mármint annak fizetnek 300-at, aki semmihez sem ért. Ha annak idején az iskolában tanultál volna, most lehet, hogy itthon keresnél 1600 Eurónak megfelelő összeget.
13/32 anonim válasza:
#12 Mindjárt jön tipikus a takarózás, hogy nem engedhette meg magának a tanulást. Aztán kiderül, hogy soha nem éhezett
14/32 anonim válasza:
1600 euró még itthon sem kiemelkedő...
15/32 A kérdező kommentje:
#9 Ja persze, pont az olyanok fognak keresni jól, akik ide feljárnak az oldalra, ti nyomorult életű.
nov. 13. 15:50
16/32 A kérdező kommentje:
És igen, nem volt lehetőségem tanulni, igaz megcsináltam később a Pénzügyi-Számviteli ügyintézőt, de ahhoz is nagyon fáradt voltam már 25 évesen, a szüleim nem tartottak el
nov. 13. 15:52
18/32 anonim válasza:
Mert szerinted a mi popsikánkat a szülők tartják el?
19/32 anonim válasza:
#16 Jaj, te szegény! Én 32 évesen, 8 órás munka mellett, levelezőn kezdtem el és csináltam meg a programtervező diplomát. Saját magam tartottam el én is.
20/32 anonim válasza:
11 . De a matek kijött . Csak tudom hogy ketten fizetésből mennyit tudunk félretenni/fő... Én albérlet mellt 750-800 eurót havonta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!