Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol lehet megváltozott munkaké...

Hol lehet megváltozott munkaképességű embereket találni munkavállalóként?

Figyelt kérdés

Nemrég kiderült, hogy egyik ügyfélszolgálatosunk felmond, szeretne egy kis pihenőt tartania, ami nagyon sok év után igazából egészséges is. Mivel nagyrészt nálunk "home office" van, nem szükséges a számítógép+telefonon kívül más, ezért merült fel bennem, hogy olyan emberek között is körülnéznék, akiknek ez nem gond, hogy nincs iroda. (pontosabban van rá lehetőség, de én is külföldön vagyok többet, szóval napi iroda biztosan nincs, de online meeting rendszeres). Egyébként fizetésben nem lenne különbség, más szempontból semmi jelentősége a dolognak.

Természetesen fontos még a személyisége is az illetőnek, mivel sok ügyfélhez kell türelem és megértés, hogy megértsük, miben tudunk egyáltalán segíteni, de ennek megállapítása már második körben történne. A járulék-kedvezményről egyelőre fogalmam sincs, de nem is igazából ez motivál.

Szóval a kérdés az, hogy milyen platformokon tudnék ilyen szempontból körülnézni, hirdetni?

nov. 12. 12:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon tetszik az ötlet:)

Én biztos, h szociális otthonok irányába indulnék el, ahol testi fogyatékkal élő, de épértelmű emberek laknak, és ott dolgozókkal felvenni a kapcsolatot. A jogszabályi dolgokhoz nem értek sajnos:(

nov. 12. 16:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én megváltozott munkaképességű vagyok és szívesen végeznék home office munkát, de férjem is home officeban van, így a meetinget nem tudnék részt venni.
nov. 13. 04:38
 3/3 anonim válasza:
100%
Szia! A www.ertekvagy.hu portálon adj fel egy hirdetést, az oldal kifejezetten megváltozott munkaképességű embereknek kínál álláslehetőséget, és ezen kívül még sok infó is fent van az oldalon a témában.
nov. 13. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!