Nagyjából mennyi pénzből élsz havonta? A fix kiadásokat leszámítva.
Tehát albérletet, hitelt nem számolva, csak kaja+rezsi+hétköznapi kisebb dolgok.
Főleg egyedül élő fiatalokra lennék kíváncsi.
Elég szűkre vetted a dolgokat. Mi ketten az asszonnyal, ha leszámoljuk a hiteleket, akkor olyan 550-et költünk havonta, ami fejenként 275.
Ha csak a rezsi, kaja és háztartási dolgokat nézem (tehát pl a kocsit vagy a kutyák költségét nem), akkor is olyan 210 ezer jön ki fejenként, szóval a max 200-al erősen alálőttél.
Köszi a válaszokat!:)
#6 nem véletlen ezek a keretek, mert egy bizonyos tartományon belül mozgok én is, és arra vagyok kíváncsi, hogy hozzám hasonló keretekből mennyire jellemző, hogy az emberek kigazdálkodják egy hónapban, amit ki kell.
Én kényelmesen elvagyok 100-120-ból plusz albi. És félreteszek 300-350k-t. Nem vagyok rákényszerítve erre, költhetnék többet, de valahogy nem jön ki.
Viszont én még diák vagyok, van SZÉP kártyám, van ingyen sport, cég fizeti az utazást (levelezős vagyok, drága az országbérlet), fiatal vagyok nincs gyerekem, az albit a párommal feleztük. És nem Pesten élek, viszont hivatalosan Pesten dolgozom. Vidéken költöm el a Pesti fizetést. Nincs kocsim.
Járok szórakozni, de valahogy mindig olcsón/akár ingyen vagy szép kártyáról, síelni is az egyetemi szervezett túrára megyek, ami nagyon olcsó relatíve meg nincs minden hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!