Vaterán licitáltam. Most akkor hogy is van ez?
Én vagyok az egyedüli licitáló, így én is nyertem meg. 1 Ft volt megadva a terméknél, én 1500 Ft-ot ajánlottam érte. A licit lejárt, és most kaptam egy e-mailt, miszerint a termék árát és a postaköltséget kellene átutalnom az eladónak.
Igen ám, csak hogy az van az e-mailben, hogy 1 Ft a termék ára, én meg ugye 1500-at ajánlottam érte. Ilyenkor mi van? A postaköltségen kívül mennyit kell utalnom az eladónak? 1 Ft vagy 1500 Ft? Egyáltalán mit lát az eladó? Látja, hogy mennyit ajánlottam érte?
1Ft + a postaköltséget.
Licitlépcső van, hiába írsz be 1 Ft-os árnál 1500at, akkor csak a következő lépcsőre ugrik, amit az eladó beállított pl 50 Ft.
Viszont, ha beszáll egy újabb licitáló és tesz egy 100 Ft-os licitet, akkor a rendszer alapból rálicitál a te neveddel. Ez addig megy, amíg el nem éred az 1500ft-ot, utána már nem fog a rendszer tovább licitálni a nevedben.
Köszönöm a válaszokat!
Tényleg 1 Ft volt a vételár, szóval fasza! :D
#3 teszteletlen műszaki állapotú retró 2.0-s PC hangszóróra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!