Csak nekem van elegem a sok siránkozó emberből?
Hogy nem lehet megélni, kevés a fizetés stb. Miközben csak szar szakmájuk van vagy diplomájuk. Hát egy kibasz*tt klímás is nettó 2 milliót megkeres szezonban. Festő volt osztálytársam havi 1 milliót megkeresi átlagban. És ehhez a kettőhöz nem kell mérnöknek lenned. És ott van még számtalan szakma amivel szarrá keresheted magad. Volt csajom körmös volt. Nagyon jól keresett ő is.
Persze ha te nem akarsz ilyen munjkát végezni, akkor az a te bajod. De lehetőség ott lenne, hogy sokat keressél, csak lusta vagy, mint az emberek nagyon nagy része.
Títeket is idegesítenek ezek? Főleg amikor a diplomások siránkoznak, hogy egy egyszerű festő többet keres náluk.Mert annyi eszük már nincs, hogy lássák, hogy diplomás szinte bárki lehet és lesz is, íg festőnek senki nem akar menni, mert ott dolgozni is kell.
A kérdésre válaszolva, egyébként hát, ha az "elegem van" talán erős kifejezés, de mondjuk úgy legalább annyira zavaróak az olyan emberek akik tudnának segíteni magukon de nem akarnak, mint azok akik ennyire lebutítva és demagóg módon kezelik ezt a témát, hogy "mé nem mész el klímás vállalkozónak 1 milláért".
Ismerek ilyen fazont, aki nem klímás, de kb hasonló, egyszemélyes ev. kimegy, szerel, elteszi a pénzt. Több tíz millió adóssága van a nav felé, a kocsiját már elvitték, a felesége kocsijával maszekol. Nagy karrier.
Nem lehet mindenki klímás, azt ugye tudod?
Szükség van tanárra, eü dolgozóra, szükség van a bolti eladóra, a kukásra.
Én imádom őket. Addig jó az életem, míg van ennyi hülye ember, aki semmihez se ért. Piti munkákért képes kifizetni 100-200e-et.
Egyre jobban élvezem,hogy irigyelnek :D
#4 Igaz, de míg klímásból hiány van ilyen fizetés mellett is, addig bolti eladó van bőven. Az eü dolgozókat, tanárokat, egyéb állami alkalmazottakat tényleg jobban meg kellene fizetni. De itt is csak akkor lenne változás, ha az emberek kilépnének.
#5 Ez nagyon igaz. Piti 1-2 órás munkáért gond nélkül kifizetnek 50+ ezret számla nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!