Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nyertem 100 millió ft-ot és...

Nyertem 100 millió ft-ot és most bitcoinnal szeretnék belőle foglalkozni. Eső kérdésem az hogy hogy tudnék olvasni bővebben a vételi és eladási jelről hogy megtanuljam hogy mi is az és alkalmazni is tudjam ?

Figyelt kérdés
nov. 9. 15:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy egy adott charton mi számít vételi és eladási jelnek, az általad választott, és a piaci helyzetre épp alkalmazható kereskedési stratégiától függ.

Minden helyzetben az arra a helyzetre illő stratégiát kell alkalmaznod. Ebből következik, hogy nem elegendő csupán egyetlen kereskedési stratégiát megtanulnod.

Persze, mindezt megelőzi a tanulás a trendekről, a támasz-ellenállás szintekről, és egy csomó egyéb olyan dologról, ami a technikai analízis részét képezi.

Bár tudjuk, hogy nem nyertél, a kérdésed full kamu és provokáció, a választ megadtam, mert az idők folyamán idetévedők számára akár még hasznos is lehet.

nov. 9. 15:55
 2/15 A kérdező kommentje:
Ez mind szép és jó, de hol lehet erről olvasni?
nov. 9. 16:20
 3/15 Pumber89 válasza:
71%

100 milliót nyertél és nem is egy hiteles, hozzáértő befektetési tanácsadóhoz mész, hanem a gyakori kérsz tanácsot random emberektől?

Hát jól van.

nov. 9. 16:21
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

2

Beírod a google-ba, hogy "forex/tőzsde technikai analízis/elemzés", s milliónyi találat lesz rá.

Az alapokat könyvekből is elsajátíthatod, lényegében ugyanazt kell beírni a google-ba, plusz melléírni: "könyv".

Ha ingyenes, magyar nyelvű és nagyon profi képzést keresel, akkor keresd az xm napi webináriumait. Jelenleg nem tudok annál jobbat.

nov. 9. 16:31
 5/15 A kérdező kommentje:
3 ha random ember hitelesített infót mondd onnantól kezdve hitelesítve van.
nov. 9. 16:33
 6/15 A kérdező kommentje:
" xm napi webináriumait. " Na ezt például nem adta volna ki olyan könnyen a google
nov. 9. 16:34
 7/15 anonim ***** válasza:
Igen, ezt azért írtam le külön, mert nem mindegy, hogy kitől tanulsz. S az sem, hogy mennyiért...
nov. 9. 16:45
 8/15 A kérdező kommentje:
Hát ha ez ugyanazt mondja ingyen amit más drágán akkor kiváló.
nov. 9. 16:50
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Ez a dolog már lejárt. Bele ne "fektess" 1fillért se. Ki fognak játszani és majd sírhatsz te is itt gyakorin.
nov. 9. 20:13
 10/15 anonim ***** válasza:

hogy is tartja a mondás?

"A bolond és a pénze hamar elszakad egymástól"

nov. 9. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!