Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hova szukseges mostansag a...

Hova szukseges mostansag a keszpenz?

Figyelt kérdés
En azt tapasztalom, hogy mindenhova eleg a kartya, es a 150 ezres limit eleg bosegesen. Masok miert vesznek fel ennel tobbet?
nov. 7. 20:36
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
40%
Kenöpénz, korrupcio, adocsalás
nov. 7. 20:38
 2/22 anonim ***** válasza:
20%
A bótba
nov. 7. 20:52
 3/22 anonim ***** válasza:
52%

Sok a digitális analfabéta meg az egybites bolond, aki szerint a bankok ördögi szervezetek.

Én havi 40 ezret veszek fel, az bőven elég mindenre, pl zöldségpiac, ahol nem fogadják el a kártyát. A fele is elég lenne, ha a csóka, akitől egy garázst bérlek nem lenne szintén készpénzhívő.

nov. 7. 21:33
 4/22 anonim ***** válasza:
47%
Nekem másfél éve még az egyik kezelőorvosom is kizárólag kp-t fogadott el a magánrendelésén.
nov. 7. 21:51
 5/22 anonim ***** válasza:
16%
Sehova, készpénzt már kizárólag bűnözők használnak.
nov. 7. 21:53
 6/22 anonim ***** válasza:
11%
Na majd megtudjátok ha lecsap a háttérhatalom amikor nem lesz már készpénz.
nov. 7. 21:57
 7/22 anonim ***** válasza:
72%

A suliban általában KP kell ha be kell fizetni valamit. Az osztálypénz, ebédbefizetés már utalós, de pl most vettünk szalagavató jegyeket 30 ezerért, táborokat is sokszor KP-ban kell vinni, meg igazából bármi ami sulival kapcsolatos az osztálypénzen felül.

Nekem a parkolás volt sokáig a mumus, de most már a legtöbb helyen megoldható kártyával vagy appal, illetve az egyéb automaták is sokszor elfogadják.

Apró szokott kelleni sokszor a fizetős vécéknél illetve a fizetős ruhatáraknál.

Mi a gyerekeknek is már utalunk, de nagyszülőktől szoktak kapni KP-t szülinapra, névnapra. Meg néha egyszerűbb itthon hagyni KP-t nekik kajára ha elutazunk.

Most több kisebb javítás volt a házon (bojler, redőny), ezek is készpénzesek voltak. Nem tudom mennyire jellemző, hogy a szakik terminállal mászkálnak. Nagyobb összegeknél utalunk.

Nekem bőven elég a 150.000, szerintem az elmúlt egy évben összsen nem vettem ki 100.000-nél többet. A férjem ennél többet szokott.

nov. 7. 22:00
 8/22 anonim ***** válasza:
70%
Pl. lakásbérlésnél a tulaj kp-ben akarja a lakbért.
nov. 7. 22:24
 9/22 anonim ***** válasza:
45%

Mi autómosásra, a sarki zöldségeshez meg ha használt cuccot veszek arra használunk csak kp-t.

Akiknek nem elég a 150.000-es limit azok általában azok akik nem bírnak elszakadni a szokásaisktól és csak azért is sorban szeretnének állni a postán a sárga csekkel, mert majd ő eldönti mikor fizeti be, neki ne vonja le a bank...

Meg a konteó hívők, akik azt gondolják a bankok valami ördögi szervezetek, amik ellopják a pénzed ha nem veszed ki hó elején az egészet...

nov. 7. 22:47
 10/22 anonim ***** válasza:
50%
Egyedül a gyerekem egyik magántanárát fizetem kp-ban.
nov. 8. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!