PAYPAL egyenlegemre utalhatok otp online átutalásával?
Figyelt kérdés
Nem teljesen értem amit leírnak a paypal oldalán..."Log in to your bank to make a domestic payment to PayPal. Follow your bank's online instructions" online, tehát lehet online, nekem az jön le, viszont alul azt írja hogy a paypal nem fogad el semmilyen online vagy atm utalásokat...akkor mist mi van?2010. nov. 5. 11:15
1/16 anonim válasza:
Én szoktam utalni CIB Bankos számlámról a Paypalra, ugyhogy biztos lehet OTP-s számláról is. Ha belépsz a paypalos oldaladra, klikkelj a Top Up menüre, ott vannak az adatok, hogy hova kell küldeni a pénzt. A megjegyzés rovatba kell beírni a transfer ID, ami a te paypalos számlaszámod. Nekem kb 4 nap míg látható lesza a számlán a pénz.
2/16 A kérdező kommentje:
Akkor lehet online?nem kell bemenni a bankba?
2010. nov. 5. 11:53
3/16 A kérdező kommentje:
belföldi vagy külföldi utalás?
2010. nov. 5. 11:57
4/16 anonim válasza:
Lehet online, nem kell bemenni a bankba.
Belföldi vagy külföldi? Nem emlékszem hogy ha a cibnél utalok akkor mit jelöltem be, de szerintem belföldi, mert ha bemész a paypalba a top up-ba ott látod hogy Unicredit Bank Hungary Zrt., Budapest-nek kell a pénzt küldeni, vagyis ez belföldi, meg én forintot utalok, nem eurot vagy dollárt.
5/16 A kérdező kommentje:
És a kedvezményezett neve melyik legyen az unicredit bankos vagy a PAYPAL PTE LTD?
2010. nov. 5. 12:05
6/16 anonim válasza:
unicredit a kedvezményezett, én otp-s vagyok és csak online utalok
7/16 anonim válasza:
A kezdeményezetett neve ez: BofA re: PAYPAL PTE LTD
8/16 A kérdező kommentje:
Beneficiary name:BofA re: PAYPAL PTE LTD ez nem azt jelenti, hogy a kedvezményezett az a név?
2010. nov. 5. 12:19
9/16 A kérdező kommentje:
köszi szépen, akkor megpróbálom. Még olyat olvastam hogy a névnek pontosan ugyan annak kell lennie mint a számlakivonaton. hogy First name a vezetéknév, de ez szerintem nem így van...First name a keresztnév, nem? A paypal felhasználón belül értem
2010. nov. 5. 12:23
10/16 anonim válasza:
Hogy a Bofa minek a rövidítése azon sose gondolkoztam. Én mindent úgy írtam be ahogy a paypal odalon le van írva, még a kettőspontot is beírtam. Végülis megkapták.
de fonros hogy add majd meg a transfer ID számod, hogy tudják hogy kinek a paypaljára menjen a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!