Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » IT területen milyen nyelv...

IT területen milyen nyelv jöhet jól?

Figyelt kérdés

Most kezdtem 2. Évemet gazdasaginformatika képzésen, majd szeretnék mesterképzést is teljesíteni utána valószínűleg külföldön. Azonban még nem döntöttem pontosan hol, úgyhogy erre is jöhetnének tippek, hol lenne érdemes ilyen területen belül továbbtanulni, mint az oktatás színvonala alapján, valamint ha utána szeretnék ott maradni legyenek lehetőségeim.

A lényeg, hogy az angol jól megy, napi szinten használom igaz csak írásban, sorozatokat is csak így nézek, tanuláshoz is általában angol nyelven találok anyagot, szóban nemigen használom, ezen majd javitok a következő években. A német nyelvet többször megpróbáltam de nem nagyon érdekel, hogy megtanuljam. (Tudom bűn, itt lakok az osztrák határtól 20km-re 🥲)

Mivel még nem választottam hol akarok továbbtanulni, de valószínűleg olyan lesz ahol angollal elboldogulok alapból, az orosz nyelv érdekelne, szerintetek jól jöhet ezen a területen, vagy inkább válasszak mást?

nov. 5. 15:45
 1/4 anonim ***** válasza:
33%
C++
nov. 5. 15:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az IT nyelve az angol. Ha abból erős vagy, más nemigen kell, max néhol előny lehet. De én pl egy német cégnek dolgozok programozóként úgy, hogy nem tudok németül.

Egyébként az angol után kb ilyen hasznossági sorrendben jönnek a nyelvek: német, spanyol, kínai, orosz, japán, francia, olasz, lengyel, koreai

nov. 5. 16:26
 3/4 anonim ***** válasza:
47%
Angol, programozás meg barmi csak oop legyen
nov. 5. 16:39
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
C C++ java, python
nov. 5. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!