Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egy ingatlanos fel tudja...

Egy ingatlanos fel tudja mérni egy zártkert értékét is?

Figyelt kérdés
egy "ingatlanközvetítő, pénzügyi és biztosítási tanácsadó" -val szeretné apám felméretni a város széli telke értékét, de ahogy nézem az embert inkább csak mint ingatlanügynök tevékenykedik, ez pedig nem lakóövezetben van, csak egy földterület a város határában szólőhegy volt aztán be lett akácosítva, amolyan víkendtelek egy pici épülettel ráhúzva, nem tudom mi a hivatalos besorolása
nov. 2. 17:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az ingatlanosok teljesen fogalmatlanok.
nov. 2. 18:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Engedd el. Egy normális lakásnál se lehet megbízni bennük, nem hogy ilyen speciálisabb esetben.
nov. 2. 20:37
 3/5 A kérdező kommentje:
remek. természetesen én lettem lehordva mindennek, hogy minek szólok bele. de majd ha alulbecsüli neki ez a szakember a telket, hallgathatom utólag hogy hogy átverték. mindig így kifogja a mesterembereket
nov. 2. 21:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Az ingatlan közvetítő nem egyenlő az értékbecslővel. Ha fontos az, hogy pontos árat kapjatok a terület értékről, akkor az ingatlan közvetítők is állnak kapcsolatban értékbecslőkkel. Illetve ti is megbízhattok valakit. De ez a szolgáltatás nem ingyenes. Néhány 10 ezer Ft biztosan lesz.
nov. 3. 11:07
 5/5 anonim válasza:

Olyan ingatlanost keressen aki értékbecslő is

Nem kevesen egybe mindkettők.

Ennyi

Van sok szutyok ingatlanos és van sok jó. Pékből is van katasztrofalis mert iszonyat jó. Ettől függetlenül meg eszünk kenyeret..

Keressen egy hozzáértőt

Meg amúgy sem nag dolog a négyzetméterár és aranykorona együttesét a föld méretével és infrastrukturajaval összevetni és le következtetni….

nov. 23. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!