Miért nem utalta ki a bankszámlámra a pénzt???
Figyelt kérdés
Visszaváltottam vagy 30 üveget, rányomtam hogy bankkártyás kifizetés, és semmi nem történt.
Eddig mindig kiutalta.
Mi történt?????
okt. 30. 09:49
1/5 anonim válasza:
Bankkártyás kifizetésre biztos nem nyomtál rá.
2/5 anonim válasza:
Bankszámlára utal és általában azonnal, de nem mindig, van, hogy késik.
Azon kívül: bescannelted az app-ból a QR kódot? Mert csak akkor megy az utalás.
3/5 Hintalow válasza:
Igen, ha odatartod a qr kódot, amikor csippan és kiírja a neved a képernyőre, onnantól tudod úgy beadogatni az üvegeket úgy, hogy kiutalással menjen a végén.
4/5 A kérdező kommentje:
Na most utalta ki 2 órával később. Ilyen még nem nagyon volt
okt. 30. 12:08
5/5 anonim válasza:
Attól hogy nálad még nem volt ilyen bizony gyakori, ezért is kéne olvasgatni kommenteket pl MOHU oldalán...
Nekem pl mázlim van, hónapok óta utaltatok és mindig pár percen belül számlámon van, de kollégámnak többször volt már 2-3 nap is ( mivel mindig morog miatta pontosan tudom ), tesóm szombat dél körül vitte vissza és éjfél felé csipogott a telója megérkezett szóval nem tudom mitől függ, de simán benne van a pakliban amit írtál késik, késik, késik, de megérkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!