Az ásványvizes flakonokat úgy is vissza lehet váltani, hogy a hozzá csatlakozó kupakot levágom róla, majd miután elfogyasztottam a tartalmát, visszateszem rá? Elfogadja a rendszer?
Figyelt kérdés
Olyanok hozzászólásait várom, akiknek van tapasztalatuk ezzel kapcsolatban.
(Feltételezem, hogy a válasz igen, de szeretnék meggyőződni róla.)
okt. 25. 13:11
2/7 anonim válasza:
Csak a kodot nezi a palack szelen, ha egy papirgalacsinyt dobsz be ugy hogy a kod rajta legyen mar azt is elfogadja.
3/7 anonim válasza:
Persze. Súlyt mér amúgy, ha hiányzik a kupak az lehet probléma.
4/7 anonim válasza:
Súlyt aligha mér mert különböző a flakonok súlya meg a bennük lévő folyadék mennyisége...
6/7 anonim válasza:
Kupak nélkül is beveszi az automata. Már többször próbáltam.
7/7 anonim válasza:
Újabban nem lehet lecsavarni a palackokról a kupakot. Dühítő. Mert visszacsavarni, miután öntöttem belőle, macerás. És ha le akarom tépni a kupakot, akkor kiloccsan a ásványvíz.
Nem tudom, milyen pihent agyú találta ki ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!