Új energiaszolgáltató hova fog számlát küldeni?
Majd küldik, kicsit összeszakadtak.
Ugyanoda küldik, ahová az eon
Nekem azóta nem jött villanyszámlám, amióta átvették a szolgáltatást.
Aztán soron kívül "beolvastam" nekik online az óraállásokat, utána már jött róla számla (elszámolószámla), amiben közölték a leírásban, hogy mennyi fogyasztás után fogják kiállítani havonta a részszámlákat.
Most kíváncsian várom, hogy valóban érkeznek ilyen részszámlák innentől kezdve, vagy sem.
"csak fura, hogy ők nem küldenek semmit."
De küldtek, nem is egyet. Az E-ON számlákhoz voltak csatolva a tájékoztatók róla. Nem kizárt, hogy nálad ezek lemaradtak, de alapból küldtek.
Érdekes, hogy csak most vetted észre, mikor hónapokon keresztül kint volt az E-on lapján is meg a hírportálokon is, hogy mindenki átkerül a hülye MVM-hez.
Egyébként minden adatot átvettek, tehát elvileg ugyanúgy és ugyanoda számláznak, csak a diktálási időpont változott.
Mondjuk az MVM rendszere egy hatalmas bűzölgő trágyadomb, mert pl. a számla befizetési határideje már lejárt, de a számlát letölteni nem tudod.
Köszönöm a válaszokat!
Végül találtam róla emailt, úgyhogy én vagyok a saras. Csak annyi kamu email érkezett korábban az MVM nevében, hogy az igazi is elsikkadt. Bár a fizetési linken amit küldtek, csak CIB bankos fizetést lehetett választani, én meg egy kicsi, alig ismert banknál (OTP) vagyok, úgyhogy egyben elutaltam pár havi díjat.
És akkor itt kell diktálni valamit?
"És akkor itt kell diktálni valamit?"
Ha "diktálós" szerződésed volt az E-ON-nál, akkor az itt ugyanúgy folytatódik. Ha átalányban voltál leszerződve, akkor most sem kell havonta diktálni, kapod az átalányban meghatározott havi áramdíjról a számlákat.
Én azért diktáltam "soron kívül", mert hónapokig még az átalányról sem jöttek a számlák a 30 éve megszokott módon. Most már tudják, hogy kb. milyen összegre kellene azokat kiálltani, remélem, hogy majd szépen sorban küldik is azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!