Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A Foxpostnál is vannak problémák?

A Foxpostnál is vannak problémák?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a Packeta és a Sameday is összeomlott. De a Packeta és a Foxpost már egy cég. Mik a tapasztalatok?

okt. 21. 16:11
 1/4 anonim ***** válasza:
71%
Pontosan, csak az automaták brandje más, de ugyanúgy a Packeta futárai járnak tölteni. Mivel a probléma a logisztikai oldalon van, nem az automaták hibásodtak meg, ezért a Foxpost automatákba címzett csomagoknál is késés várható.
okt. 21. 17:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi!👍
okt. 21. 17:59
 3/4 Koplárovics Béci ***** válasza:
31%
Szerdán rendeltem egy cuccot Foxpostba. A cégnek nem volt készleten, nagykertől neki is meg kellett vennie. Pénteken kapta meg a Foxpost, ma vettem ki az automatából. Nem hiszem, hogy itt lett volna probléma.
okt. 21. 19:42
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az első meg fel se adott csomagról való értesítés után fél nappal kérdezés nélkül átirányították a csomagomat egy másik, teljesen alkalmatlan helyen lévő automatába. Egyszerűen nem lehetett ragaszkodni az eredetihez. Vajon ha a közértben kérek 10 deka sonkát, és az eladó úgy dönt, hogy márpedig ő 10 deka hagymakrémet akar nekem adni, akkor én ezt eltűröm? Biztos, hogy nem használom őket többet.
nov. 26. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!