Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a teendő ebben az esetben...

Mi a teendő ebben az esetben a határozott idejű munkaszerződésnél?

Figyelt kérdés
Október 31-ig tart a határozott munkaszerződésem, és október 31én pont éjszakás leszek, dolgoznom kell november 1 reggel 6 óráig, vagy elég csak éjfélig maradnom amíg a szerződés tart?

okt. 20. 11:24
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
6 óráig, mert az a műszak még a 31-ei naphoz tartozik
okt. 20. 11:49
 2/4 anonim ***** válasza:
68%

:-)

Ilyen nincs!

Okt 31. csütörtök.

Nálunk úgy van, hogy pl. a csütörtök reggel 6.00-tól péntek 06.00-ig tart.

Tehát a munka felvételének a napja számít.

Mi ebben az esetben ünnepnap is dolgozunk reggel 6-ig.

Ez alapján te az egész műszakot ledolgozod.

okt. 20. 11:52
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

2, a munkanap naptári nap, vagy a munkáltató által meghatározott 24 óra.

Viszont a munkaszerződés ezt is felülírja, neki 31-én éjfélkor megszűnik a szerződése, ha extra esetben kimegy egy ellenőr 1-én hajnali kettőkor, megállapítják a bejelentés nélküli foglalkoztatást. A munkaidő beosztása a munkáltató feladata és felelőssége. Ha nem tudja erre a napra beosztani a szerződés szerinti napi munkaidőre másképp, akkor bizony éjfélig dolgozik, kevesebb lesz a havi óraszáma hattal, és erre állásidőt kell számára fizetni, mert a munkáltató nem osztotta be.

okt. 20. 11:59
 4/4 anonim ***** válasza:
50%

3!

Látom, te a tényeket is le tudod pontozni.

Én a kérdezőnek írtam, amit írtam, nem értem te miért az általam leírtakat véleményezed?!

okt. 20. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!