Volt egy eladó A4 B6-om multitronic váltóval. Felvittem Pestre, ott ajánlottak érte egy elég csekély összeget, de mivel én már nem tudtam/akartam foglalkozni az autóval és csak teher volt, ezért felvittem Pestre. Kifizették, megírtuk a papírokat, másnap el is mentem érvényesíteni kormányablakba. Még tegnap hívott hogy baj van, nem jó az automata, vagy fizessek 100.000-et vagy vegyem vissza az autót. (260-at adtak érte, a motor hengerfejes volt, ezt mondtam is) a váltóval nem volt semmi hiba, felvezettem Pestre, tette a dolgát. Most azzal fenyegetnek hogy visszahozzák az autót. Nekem kötelességem fizetni valamit, vagy visszavenni az autót ? Így is rohadt olcsón vették, nem szeretnék már fizetni nekik semmit
Biztos lehetsz benne, higy sunyisag van a dologban. Lehuznak 100e-el vagy visszatolnak neked egy ures karosszeriat visszavetel cimen.
Tobb dolgot is hirdetunk eladasra, de ha cigany a jelentkezo akkor megmo djuk, hogy mar nincs meg.
Ha megis uzletelunk vele, akkor csak olyan esetben ahol nem tudjak a lakcimunket es valahol mashol adom at a cuccot.
Makd ird meg mi volt. Semmi jora be szamits. Minimum 3an fognak visszamenni.
okt. 19. 17:34
12/20 anonim válasza:
Mond nekik hogy oké, te teljesen tiszta lelki ismerettel adtad el a kocsid, rejtett hibáról nem tudtál, ha komolyan gondolják vigyék szakértőhöz és peres úton intézzék az ügyet. csá. Számuk letilt mindenhonnan ennyi.
okt. 19. 17:41
13/20 A kérdező kommentje:
Szerintem az egész játék erre ment ki, és csak ijesztgettek azzal, hogy hozzák vissza hozzám, hogy meggondoljam magam és mégis fizessek még plusszban vissza valamennyit. (Tartózkodási helyem nem ugyan az mint a rendes lakcímem)
Mostmár este 6 lesz lassan, 3 óra innen Pest, úgyhogy nem hinném hogy jönni fognak vissza, csak blöff volt
okt. 19. 17:46
14/20 anonim válasza:
Maganszemelytol maganszamelynek eladott auto eseten senki se koteles semmire. Ha hazafele menet felgyulladt volna akkor se tudnanak semmit csinalni.
okt. 19. 18:37
15/20 A kérdező kommentje:
És ha ő E.V-ként vette meg, nem pedig magánszemélyként ?
okt. 19. 18:39
16/20 anonim válasza:
Az tok mind 1. Ha maganszemelytol veszi semmit se tehet
okt. 19. 19:27
17/20 anonim válasza:
Ez nem egészen igaz, hogy nem tehet a vevő semmit, magánszemély is köteles szavatosságot vállalni, autó eladáskor.
De ez itt nem releváns, mivel ez egyértelműen csalás
okt. 19. 23:30
18/20 anonim válasza:
Persze, hogy köteles, de mindent a vevőnek kell bizonyítani, szakértővel megtámogatva, peres úton.
okt. 20. 11:59
19/20 anonim válasza:
Hova tűnt az a komment, ahol a kérdező leírta, hogy milyen csalással próbálkozott a vevő?!?
okt. 20. 22:07
20/20 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy törölték rasszizmus miatt :D
A lényeg az volt, hogy átkapcsolta manuális módba a váltót, és levideózta hogy nem vált el az automata. Csak nem tudta hogy ilyenkor az óra nem azt írja hogy P R N D, hanem azt, hogy 1,2,3,4,5,6. Gyorsan lementettem a felvételt, hátha szükség lesz rá. Sose vegyetek és adjatok el semmit olyan személyeknek, akiknek a személyiigazolványszáma C betűvel kezdődik :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!