Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vissza kell vennem az autót ?

Spartacus58 kérdése:

Vissza kell vennem az autót ?

Figyelt kérdés
Volt egy eladó A4 B6-om multitronic váltóval. Felvittem Pestre, ott ajánlottak érte egy elég csekély összeget, de mivel én már nem tudtam/akartam foglalkozni az autóval és csak teher volt, ezért felvittem Pestre. Kifizették, megírtuk a papírokat, másnap el is mentem érvényesíteni kormányablakba. Még tegnap hívott hogy baj van, nem jó az automata, vagy fizessek 100.000-et vagy vegyem vissza az autót. (260-at adtak érte, a motor hengerfejes volt, ezt mondtam is) a váltóval nem volt semmi hiba, felvezettem Pestre, tette a dolgát. Most azzal fenyegetnek hogy visszahozzák az autót. Nekem kötelességem fizetni valamit, vagy visszavenni az autót ? Így is rohadt olcsón vették, nem szeretnék már fizetni nekik semmit

okt. 19. 13:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
96%
Semmi baja az autónak, cigányok mindig ezzel csalnak, kiszereltek azóta belőle minden értékesíthetőt. Simán csak tiltsd le a számát és ne is foglalkozz vele, Te eladtad az autót, lejelented kormányablakban, nincs ezzel más teendőd.
okt. 19. 14:04
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy köteles. Aláírta az adásvételit, így járt.
okt. 19. 14:16
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, már kiszerelték belőle; amit akartak.

Tiltsd le a picsába a rohadt csalót

okt. 19. 14:17
 4/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, most megnyugtattatok, mert most ide akarja hozni az autót, de akkor rendőrt hívok rá és elhajtom :D
okt. 19. 14:27
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Hivni kell a rendort egybol ha odamennek. Ha kezdenek kiabalni es ciganykodni akkor jol nem fog elsulni a dolog.
okt. 19. 14:52
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Cigany volt?
okt. 19. 15:58
 7/20 A kérdező kommentje:
Persze hogy az
okt. 19. 16:20
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Mindig ezt csinálják a cigók.

Behazudnak valami nem is létező hibáját hogy annak fizesd ki az árát. Vagy kivágják alól a katalizátort, azt hazudják hogy nem is volt alatta, fizesd azt ki.

okt. 19. 16:42
 9/20 A kérdező kommentje:
És ha mégis van baja a váltónak ? Mármint az az autó egy betegágy volt, egy 250 km-eres út alatt simán el tudom képzelni hogy a 22 éves váltó megadta magát, ilyenkor bármit a nyakamba tudnak verni ?
okt. 19. 16:51
 10/20 anonim ***** válasza:
58%
Akkor vedd vissza.
okt. 19. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!