Milyen munkakörben tudnék elhelyezkedni 50 + osan?
Figyelt kérdés
Hiányszakmával rendelkezem ( gyártás gépipar) de utálom már az egészet, és nem is én vagyok a legélesebb kés a fiókban. belefáradtam, szenvedés minden nap.milyen munkakörre jelentkezhetnék? sok helyen keresnek raktátost, de nincs benne gyakorlatom nem csináltam ilyesmit, fizikailag is kissé levagyok robbanva, nem tudok nehezet emelni,nehezen mozgok.tanfolyamra már csak nem jelentkezhetek közel a 60 hoz. vezetni sem tudok , sofőrnek sem mehetek el.valami nyugdíjas állás kéne, de gyakorlatilag nem értek semmihez.okt. 16. 21:13
1/5 anonim válasza:
Bármilyenben eltudnál, ha értenél dolgokhoz.
2/5 anonim válasza:
Ennyi idősen szerintem nincs értelme pattogni már. Komolyabb új szakmát nem fogsz kitanulni, ha ki is tanulnád, eltarthat évekig és akkor juniorként kezdesz ahol a korod már hátrány.
Pl én 39 éves vagyok, informatikus, fejlesztő. Ha eléggé okos is lennék ahhoz, hogy orvos lehessek, akkor is eltelik 7-8 év mire lenne valami alapom ahhoz, hogy totál kezdőként elkezdhessek dolgozni sokkal kevesebb pénzért mint most. Nincs értelme.
Inkább a szakmádon belül próbálj valami új területet kitanulni, gazdagítani a tudásodat. Az könnyebb lenne. Akkor talán tudnál poziciót váltani akár más munkahelyen is.
3/5 IgaziÚriember válasza:
Ilyen mentalitással, hogy csak a kifogásokat keresed, nem értesz semmihez és tenni sem akarsz annak érdekében, hogy bármihez érts sehova nem fogsz kelleni.
5/5 anonim válasza:
ki kell nyitni a nagy könyvet, végig nézni a TEÁOR számokhoz tartozó munkaköröket, csak megtetszik valami ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!