Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Könyvelő állásinterjún általáb...

Könyvelő állásinterjún általában milyen kérdések vagy tesztek szoktak előfordulni?

Figyelt kérdés

Nem sokára 2 tesztes interjúm is lesz de őszintén nem tudom miként kell elképzelnem. Beülök beszélünk egy keveset majd oda adnak valamilyen tesztet mintha valami vizsgán lennék?

+Nem tudom mire számítsak, hogy mit érdemes picit frissítenem tudás terén. Tudom, hogy nincs egységes teszt viszont érdekelne azért, hogy ti milyen témákkal találkoztatok.

Köszönöm szépen ha válaszolsz!

okt. 16. 12:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nagyjából ennyi. Nálunk legalábbis így működik.

A teszt milyensége pedig általában attól függ, hogy milyen céghez, milyen pozira mész.

okt. 16. 12:59
 2/3 IgaziÚriember ***** válasza:
53%

"Nem tudom mire számítsak, hogy mit érdemes picit frissítenem tudás terén"

Semmit nem érdemes frissíteni vagy készülni, ha több év alatt nem sikerült a tudásodat olyan szintre hozni, hogy átmenj egy interjún akkor ezalatt a pár nap alatt sem fogod, mert szimplán gyenge képességű vagy.

okt. 16. 14:15
 3/3 A kérdező kommentje:

1-es Köszönöm szépen!

2-es Gondolom eszedbe se jutott, hogy pályakezdő vagyok, de ha még a kérdésemből nem esett volna le akkor most leírom. :) De gondolom te nagyon tökéletes vagy és mindig mindent tudsz sosem kell utána nézned semminek se :)

okt. 16. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!