Egy állásinterjún hogyan beszéljek a negatív munkatapasztalataimról?
Például:
"megállás nélkül kellett robotolni, állandóan hétvégén és késő estében kellett dolgozni"
Az állandó túlmunka már elkezdett az egészségem és a teljesítményem rovására menni.
Annyira bírom ezeket a kozmetikázásokat. Mi ebben a ciki?
Megkérdik miért jöttél el, akkor megmondod, hogy nem fizették a túlórát, de elvárták, illetve megalázóan viselkedtek. Ennyi. Ezen mit kell kozmetikázni. Ha attól fosol, hogy nem vesznek fel mert nem dolgozol ingyen, akkor jobb is ha nem mész oda.
Persze ha kell a meló nagyon és nem dúskálsz az ajánlatokban, akkor kénytelen vagy kamuzni, hogy kapjál melót.
"A kérdés: ilyen és ehhez hasonló tapasztalásokat hogyan adjak elő egy interjún ha nem szeretném hogy ezen múljon a dolog?"
Én úgy adom elő ahogy megtörtént. Nem kamuzok, nem szépítek a történeteken, csak a valóságot mondom. Hozzáteszem, hogy én egy intelligens, okos, művelt, transzparens Úriember vagyok, nem véletlenül keresek bruttó 1,8 milliót teljes home officeból pár óra kényelmes munkával, te pedig szintén nem véletlenül robotolsz ingyen túlórában. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!