Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az automata kasszák akkor is...

Az automata kasszák akkor is jeleznek, ha könnyebb a termék, mint kellene, hogy legyen? Leginkább az érdekel, ha nem élelmiszerről van szó. Az is érdekelne, hogy volna-e ennek nyoma, ha reklamálni szeretnék?

Figyelt kérdés
okt. 14. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:
40%
Nem.
okt. 14. 19:59
 2/4 anonim ***** válasza:
40%

Elég sok terméknek nincs megadva súly - legalábbis tesco és cba - Pl ha veszel egy ruhát a tescoban nem ugyan akkora a súlya az S és az XXL-nek, de ugyan az a vonalkódja.

Pontosíthatnád, hogy miről van szó és miért reklamálnál. :) Vásárlók könyvét bármikor kikérheted, ha jogos a panaszod marad nyoma.

okt. 14. 20:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem volt már olyan, hogy valami apróságot nem érzékelt a mérleg, és addig nem tudtam továbblépni amíg a kasszás jóvá nem hagyta.
okt. 14. 22:29
 4/4 A kérdező kommentje:

Vettem egy terméket, ami egy zárt dobozban volt és otthon észrevettem hiányos, és hogy ezt miért nem jelezte a gép, pedig fém dolgok hiányoztak, ami tuti kimutatható mérleggel.

Egyébként nem lett belőle károm végül, mert az üzlet nem problémázott rajta hogy visszavittem, csak azt gondoltam volna, hogy azért ezt érzékelnie kellett volna.

okt. 15. 17:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!