Befogják rajtam hajtani?
Figyelt kérdés
Egy mocskos holland közvetítő ügynökségnél dolgoztam kint Hollandiában, most írta meg a koordinátor, hogy tartozom nekik az ágynemű szettel, én természetesen nem fogom nekik kifizetni#Hollandia #Közvetítő ügynökség
okt. 14. 17:40
2/7 BeefEater válasza:
Elvileg be tudják rajtad hajtani, de mire odáig eljutsz, addigra a tartozásod 6 számjegyű lesz forintban.
Ha ez egy kis ügynökség, akkor valószínű elfelejtik. Ha nagyobb, akkor szinte biztos, hogy van adósságbehajtó cég, akivel együttműködnek és ők be fogják rajtad hajtani.
Mennyi lehet egy használt ágyneműszett értéke, 10-15 Eur? Én inkább kifizetném, annyit nem ér az idegeskedés emiatt.
3/7 anonim válasza:
Most te komolyan ágynemű szetteket gyűjtesz?
4/7 A kérdező kommentje:
52 euro volt az ágynemű, de ott hagytam a szálláson
okt. 14. 18:03
5/7 anonim válasza:
Legyen email arról, hogy nem ismered el a tartozást. Akkor nem hajthatják be, csak peres úton.
6/7 anonim válasza:
Kérdés, hogy a munkaviszonyod megszűnésekor milyen dokumentumokat írtál alá. Ha mondjuk próbaidőn belül szűnt meg a munkaviszonyod, akkor jogosan követelik rajtad a munkaruha, ágynemű, munkaeszközök akármi árát, pláne, ha ezt alá is írtad. Otthagytad a szálláson - kimosva, kivasalva, vagy csak retkesen az ágyon? Történt a szállásadóval írásos átadás-átvétel?
7/7 anonim válasza:
Csak nem az N2 volt az? 😅
Azok tényleg SZÓSZERINT MINDENÉRT levonnak egy rakás pénzt. Egyszer beülsz egy céges kocsiba utasként -5 euró, kulcsot adnak a lakáshkoz -€10. Takarítás (értsd heti egyszer egy-két percre felmos valaki) -€40 stb, igazi rablóbanda 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!