Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Régen amikor használt cuccot...

Régen amikor használt cuccot vettél jóval olcsóbb volt mint az újonnani de mostmár alig adják olcsóbban 10-25%al. Rosszul emlékszem vagy tényleg így van?

Figyelt kérdés

okt. 13. 22:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg így van. Elég csak a Marketplacen körülnézni. Vannak/ voltak lomis/ bolhapiacok, ott szinte fillérekért lehetett hozzájutni jó, újszerű cuccokhoz. Most viszont még a teljesen használhatatlan holmit is ezrekért árulják. Láttam pár hónapja jó bakancsot, de szinte új, bolti ára volt.
okt. 14. 00:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is látok ilyeneket, de általában csak legyintek rá. Persze attól is függ miről van szó vagy garanciális-e még. Például egy 20 kg-os súlyzótárcsán nehezen tud bármi is elromlani.
okt. 14. 00:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet általánosságban kijelenteni, mert attól függ, milyen árucikkről van szó.
okt. 14. 07:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem az a tapasztalatom, hogy a legtöbb ember:

- Kb annyit akar kapni a termékért mintha újonnan vennéd

- A hulladékért pénzt kér, pl láttam, hogy hulladék kibontott szétszaggatott kőzetgyapotért kértek 1500 Ft-ot (leértékelve 3000-ről). Igazából neki kellene fizetnie, hogy elvigye valaki.

- Ugyanez munkalapoknál. Láttam egyszer egyet, asszem 3000 Ft-ért. Egész korrektnek tűnt, vagy 1méteres. Aztán jobban megnéztem, valójában egy 30cm-es darabka volt, csak a fotón úgy tűnt, hogy a szélessége a hosszúsága. Tehát egy apró kvázi hulladék darabért kér pénzt.

okt. 14. 07:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Poénból rákerestem, találtam most is ilyen gyöngyszemet.

55x49cm-es munkalap darab ami mind a 4 oldalán vágva van, a kép alapján nem körfűrésszel lett végva, hanem inkább dekopírral, tehát marhára nem szép, persze ad hozzá élvédőt és szeretne érte 3500Ft-ot kapni :D

okt. 14. 07:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Én alkudni szoktam. Aztán vagy bejön, vagy nem. De a többség enged az árból, még ha nem is annyit, amit én felkínálok. Mondjuk a szemtelenségig nem kell eljutni azért
okt. 15. 05:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!