Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Melyik annak az oldalnak a...

Melyik annak az oldalnak a neve ahova fel tudom tölteni a képeimet és vannak akik megveszik ?

Figyelt kérdés
Régebben pár éve találtam ,most nem tudom mi a neve
okt. 13. 11:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%
10: azokat a facebookra töltsd fel az ismerőseidnek had nézegessék, mert fizetni érte senki se fog.
okt. 13. 19:33
 12/15 anonim ***** válasza:
59%

"Saját készítésű képek;

Tájképek, állatokról, tárgyakról."

Getty Images, stb., de ahogy az előző mondja...

Gondolj bele, 100 millió ember feltölti a 10 milliárd fotóját valahova... Reálisan hány fillért szeretnél egy fotódért kapni?

Ha fotóriporter lennél és egy BL-meccsen lőnél 1000 fotót és abból egyet megvesz a sportújság...

okt. 13. 20:10
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék én sokat kapni értük,ha 10ft akkor 10ft. Igazából csak érdekel hogy amit csinálok tényleg jó-e vagy csak a rokonok,barátok mondják
okt. 13. 20:17
 14/15 anonim ***** válasza:
29%
Meska, etsy, esetleg valami stockphoto oldal?
okt. 13. 20:18
 15/15 anonim ***** válasza:

"Igazából csak érdekel hogy amit csinálok tényleg jó-e vagy csak a rokonok,barátok mondják"

100 millió hasonló kép között teljesen lényegtelen.

Belépsz 33 Tájképek, stb. FB csoportba és ott meglátod, hogy a tied van-e olyan jó, mint a többieké.

Indulsz pl. természetfotós pályázatokon.

okt. 13. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!