Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » ? Temu-val kapcsolatos kérdések

? Temu-val kapcsolatos kérdések

Figyelt kérdés

Milyen csomagban küldik a kisebb csomagokat (elsősorban ruhákról van szó)? Jól csomagolt, karton, buborékos, vékony nejlon, átlatszó nejlon, vagy milyenben?

Mely cég kézbesíti a csomagokat Magyarországon?

A képeken gondolom szebbek A termékek, mint a valóságban...

Minőségiek a termékek?

okt. 7. 12:39
 1/3 anonim válasza:

Én alapvetően azt tapasztaltam, hogy a ruhák eléggé lutrik, mind méretben, mind anyagban. Én alapvetően L-és ruhákat hordok, az XL épp, hogy jó lett. Érdemes megnézni a méret táblázatot.

Csomagolás tekintetében sima zacskós megoldás, ami olyan, hogy törékeny azt bubi fóliába rakják, de dobozban én még nem kaptam semmit, akkor sem, ha nagyobb rendelés volt.

Elektronikai cikkeket nem érdemes rendelni, de amit mondjuk egy Pepco-ban, KIK-ben vagy hasonló helyen megvennél azt nyugodtan rendeld meg.

okt. 19. 14:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod!
okt. 19. 18:47
 3/3 Katona Dius ***** válasza:
Én a tuhákat ilyen légmentesen visszazárhatós tasakban, az volt benne egy ilyen vastagabb "fekete kukászsák" jellegű zacskóban. Volt, hogy kevés, volt, hogy elég sok mindent rendeltem egyszerre, mindig egy fekete zacsóba volt összecsomagolva a teljes rendelés mérettől/mennyiségtől függetlenül.
okt. 23. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!