Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Revoulut kártyára miért nem...

Revoulut kártyára miért nem engedi a pénz feltöltést?

Figyelt kérdés
Tegnapi napon regisztráltam a revoulutra és az OTP kártyáról elutasította a tranzakciót,van valami köze ha a személyes adatoknál rövid betűvel írtam a nevet a bankkártyán meg hosszúval van írva?ha kijavitom menne talán?
okt. 5. 08:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%
Biztos nem ez a gond
okt. 5. 09:20
 2/12 A kérdező kommentje:
Akkor mi lehet?
okt. 5. 09:28
 3/12 anonim ***** válasza:
56%
Az OTP kártyának nézd meg az online vásárlásokhoz tartozó limitjét.
okt. 5. 09:37
 4/12 anonim ***** válasza:
58%
Próbáld meg nem a bankkártyára pénzt tenni, hanem a Revolut alkalmazáson keresztül OTP kártyás fiztéssel pénzt tölteni a Revolut bankszámládra. Ha így is elutasítja, ellenőrizd az adatokat és a kártyás fizetés limited az OTP kátyán.
okt. 5. 11:19
 5/12 A kérdező kommentje:
Az OTP appban csak a kp felvétel limit van benne
okt. 5. 11:52
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

En magyar kartyaval még a sima magyar telefonszámlám se birom kifizetni ítthon.

Ilyenkor a banknal kéne kulon engedély minden online oldalra ahol kartyával fizetni akarok.

A telszámlámat utalom csak allandoan. Fene se rohangál be egyesével a bankhoz.

okt. 5. 17:13
 7/12 anonim ***** válasza:
52%
kártyán nincs pénz
okt. 5. 19:59
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
#6: bohóc
okt. 5. 20:00
 9/12 anonim ***** válasza:
35%

8 ez tenyleg igy van

Nekem nem enged bankkártyas fizetest. A bankban kene szolnom hogy engedelyezzék. De ez se ugy megy hogy akkor majd online barhol fizetek akkor a kartyával. Ha csak a telefonom weboldalára kértem, csak arra állitják be.

Amire nincs hatassal a bankom pl kulfoldi szerveres oldalakon, ott tudok aztán kartyaval fizetni. A 7 éves tesom vett is a kartyammal a hátam mögött stumble guys ba offereket. Na csonk nelkul fizetett a kártyámmal!

A bank meg széttárta kezeit..

okt. 5. 20:15
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Jelszó nélkul!
okt. 5. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!