A NYUGDIJJAMBOL HAVONTA LEVONNAK EGY BIZONYOS ÖSSZEGET. A behajto cég köteles-e számlát adni?
Figyelt kérdés
okt. 3. 08:41
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, én eddig mindent időben fizettem és nem volt dolgom a behajtókkal. Lehet te is kipróbálhatnád befizetni időben a számlákat.
2/5 anonim válasza:
A behajtó cég nem ad számlát ha nem vásároltál tőlük semmit.
3/5 anonim válasza:
Nem, a számla, amit beszed már rég a birtokodban van és lejárt a fizetési határideje.
4/5 anonim válasza:
Ha a "nyugdijjadbol" vonják, akkor nem "behajto cég" vonja, hanem önálló bírósági végrehajtó.
Számlát csak vásárlás során kapsz. Mivel a végrehajtótól nem vásárolsz semmit, így nem tud számlát adni, nincs miről.
5/5 anonim válasza:
Szamlat valoban nem kapsz, de tajekoztatast barmikor kerhetsz a tartozasod es a torlesztesed allapotarol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!