Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Foxpost csomagkövetés nálatok...

Foxpost csomagkövetés nálatok is ilyen vacak lett?

Figyelt kérdés
Újabban már szinte semmit nem ír csak annyit hogy a csomag elkészült, aztán a következő meg az hogy automatában. A többi köztes fázis kimarad.

szept. 26. 23:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Nálam jó
szept. 26. 23:46
 2/7 anonim ***** válasza:
61%
Igen, ez a következő fázis. Aztán jön az, hogy a futár kivette a csomagot az automatából...
szept. 27. 03:18
 3/7 anonim válasza:
0%
Miért, mit szeretnél még tudni amúgy, ami neked annyira fontos?
okt. 2. 07:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Fázisok:

Csomag elkészült

Feladva

Úton

Raktárban

Úton

Célterminálban elhelyezve (ha házhoz megy, gondolom átadva a futárnak)

Kézbesítve

Mi hiányzik nálad?

Tény, hogy eléggé belassult mostanság a szolgáltató, de annyira nem, hogy spóroljon az emaillel.

okt. 2. 08:06
 5/7 A kérdező kommentje:

3. Mondjuk a napot hogy mikor jön. Mert akkor arra a napra tervezek mást is.

Régen tök megbízható volt a követés, láttam melyik nap fog érkezni és akkor úgy intéztem a dolgaimat hogy útba tudjam ejteni az automatát. Most meg úgy van hogy egyszer csak a derült égból jön az SMS hogy csomagod megérkezett. Volt már olyan például épp jöttem be az udvarba amikor jött az SMS. Persze pont az automata előtt jöttem el... ha tudom hogy aznap jön akkor megvágom. Mehettem be újra a városba (15km) kerékpárral....

4.

A csomag elkészült mindig megjelenik. A többi általában nem. lyan hogy úton nem láttam még idén... A legutóbbi csomagnál is úgy volt, hogy kedden elküldték a csomagot a webáruházból. Pénteken késő este jelent meg a raktárban státusz és az hogy hétfőn lesz kézbesítve. Hétfőn is már csak az értesítés jött, hogy automatában.

Nemrég volt olyan hogy átirányították másik automatába a csomagot, arról annyi jött, hogy átirányítva az X automatába, de persze ez több napba került és semmi infó nem volt róla. Úgy nézett ki hogy a csomag elkészült, utána azonnal jött egy mail hogy átirányítva másik automatába, aztán jött egy mail 3 nap múlva hogy raktárban, várható kézbesítés X-én, X-hez képest +3 nap múlva jött az értesítés hogy automatában.

Mindegyik rendelésem ilyen már, egyikhez sincs normális követés.

A temu-s őrületben direkt nem is rendeltem foxpostba, ezek az esetek nem akkor történtek.

Normális webshopokból rendelek. Ebike.hu például ahonnan már vagy 13-14 éve rendszeresen. Ha náluk elküldve sátuszba kerül a csomag, akkor biztosan átadták a futárcégnek.

Na mindegy.... Kezdem már megszokni hogy ahogy megyünk bele ebbe a nagy jólétbe, Ai, meg mindenkutyafüle, annál rosszabb lesz minden :D

okt. 2. 09:32
 6/7 anonim ***** válasza:
4.vagyok. Milyen színe van az automatának, mikor kiválasztod? Ha piros /nekem barnaként jelenik meg okoseszközön/, akkor telített az automata, késhet pár napot a kézbesítés. Ha zöld vagy sárga (?, erre nem emlékszem, hogy milyen, ha kezd túlterhelt lenni), akkor gyorsan kipörögnek a csomagok. Átlag 3 nap mire A-ból B-be átér a csomag, ezt fejeli meg a telitett automata vagy a hétvége. Emailben a feladásról (automatában elhelyezve), raktárban, automatában átvehetö státuszról küldenek értesítést, nyomkövetőben látható épp hol tart (4es hozzászólásban). Majd karácsony előtt várhatsz sokat, ha megy a küldözgetés egymásnak
okt. 2. 10:13
 7/7 A kérdező kommentje:

6. igen, piros volt, azt énnéztem be. De ettől még a követésnek működnie kéne nem? :D

"nyomkövetőben látható épp hol tart"

Nem olvastad a kérdést, vagy nem tudsz olvasni, vagy nem tudod értelmezni amit olvastál?

okt. 2. 15:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!