Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Túl nagylelkű voltam?

Túl nagylelkű voltam?

Figyelt kérdés
Rendeltem pizzát. És 5800 forintot kellett volna fizetni.. erre oda adtam neki egy 10 ezrest és nem kértem vissza a maradék összeget . Az ember megfagyott. Azt se tudta mivan. Nekem ez igazából nem nagy pénz.

szept. 21. 18:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Most otthon nyaralsz akkor és menőzöl?:D
szept. 21. 23:42
 22/28 anonim ***** válasza:
81%
Tipik proli: külföldön az ottani viszonylatban nézve gombokért gályázik, pizzát és gyorskajákat zabál, neveletlen bunkó, aki nem tudja, hogy a borravaló 10-15% körül van, kp-ban fizet, mint valami csöves és ezzel még dicsekszik is. A 8 millió meg nem egy nagy durranás, pláne külföldi viszonylatban, 20 ezer Euro az mi? Három-négyhavi fizetés.
szept. 22. 07:56
 23/28 anonim ***** válasza:
27%
azért nem 3-4 havi fizetesből jön össze, mert kiadásod is van mellette. az átlagfizetés meg netto 2800-3000 euro körül van Németországban.
szept. 22. 09:24
 24/28 anonim ***** válasza:
91%

8 millió ft xd

Egy garázs ára nem budapesten... óriási pénz xd

szept. 22. 17:24
 25/28 anonim ***** válasza:
91%
Én mínuszban vagyok már, tudsz küldeni annyit hogy legalább 0-ra fel menjek? Priviben megadom a számlaszámot ahpvá utalni tudsz. Nem sok összegről van szó, csak pár száz euró :)
szept. 22. 17:33
 26/28 anonim ***** válasza:
92%
8 millió egy csöves panelre sem elég. Ennyiből mék kaját se rendelnék, hanem főznék otthon.
szept. 22. 22:38
 27/28 anonim ***** válasza:
74%
Én örököltem egy lakást a nagymamámtól ami 60 millióért lett meghirdetve, ingatlanos szerint min. 55-ért elmegy fél éven belül. Szóval lesz 55-60 millióm hamarosan a számlámon, emelett jól keresek. Ennek ellenére sosem hagynék ekkora borravalót sehol. Ez egy dologról szól, a felvágás, a kivagyiskodás, mutatni akarod h van, h megteheted, tudatni akarod a másikkal h te több vagy mert sok pénzed van (amúgy nincs). Fényezi az egódat egy ilyen szituáció, felnéz rád egy éhbérért güriző kisember és ez jó érzéssel tölt el. Ez erről szól, igazából piti alakok, proletár mentalitásúak csinálnak ilyet, aki magasabb kultúrkörből jön az lenézi az ilyen embereket és jót mosolyog magában.
szept. 29. 03:42
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Vicces, mivel menőznek emberek névtelen fórumokon
szept. 29. 05:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!