Mennyit kérhetek YouTube -on reklámozásért?
Figyelt kérdés
Bolt, programozás pl#reklám #Mennyit kérhetek
szept. 20. 13:47
2/6 A kérdező kommentje:
Komolyan? Én azt hittem pár 10ezer.
szept. 20. 13:58
3/6 anonim válasza:
Én 5-10 millió között szoktam kérni.
6/6 anonim válasza:
Ez is ugyanolyan üzlet, mint bármi más. Te annyit kérsz, amennyit te akarsz. Ők meg annyit fizetnek meg belőle, amennyit ők akarnak. Minél közelebb áll az ajánlatod ahhoz, amit ők hajlandók megadni, annál esélyesebb, hogy meg is tudtok állapodni.
Sok esetben nem annyira azon múlik, hogy sikerül-e megállapodni, hogy mekkora az összeg, hanem hogy milyen módon tudod előadni, hogy miért akarják azt elfogadni.
Nem az a fontos, hogy neked milyen kiadásaid, költségeid, mennyi munkád van benne. Ez nem annyira érdekli a másik felet. Mindenki a saját szempontjait helyezi előtérbe. Neki miért jó, hogy nálad megjelenik, neki mennyi haszna lesz belőle, neki mennyire fog ez megtérülni, neki miért érdemes elfogadni az ajánlatodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!