Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi most egy ajánlott...

Mennyi most egy ajánlott levél díja?

Figyelt kérdés
Sajnos elvesztem a postai díjszabásban. Mennyibe kerül az ajánlott levél? Vagy postán maradó ajánlott levél? Hálás lennék az infóért. Nálunk nincs most posta csak mobil posta, és minimum fél órás sor, hogy megkérdezzem. Köszi

szept. 19. 07:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Úgy emlékszem hogy nekem olyan 300 Ft lehetett talán. De volt posta ahol csak a borítékért és a rajta lévő bélyegért kértek el 1100Ft-t. Azt hittem elszáll az agyam
szept. 19. 07:41
 2/4 anonim ***** válasza:
71%
Posta.hu oldalon fenn van az aktuális díjszabás
szept. 19. 08:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Levél feladási díja (nem elsőbbségi) 255 Ft + ajánlott szolgáltatási díj 730 Ft - így 985 Ft. Ha tértivevény is megy rá, az +525 Ft.
szept. 19. 09:53
 4/4 anonim válasza:

Az ajánlott levél díja Magyarországon 2024-ben több tényezőtől függ, mint például a levél tömege és hogy kérsz-e hozzá külön szolgáltatásokat (pl. tértivevényt). Egy átlagos, 50 grammos levél ajánlott feladásáért körülbelül 765 forintot kell fizetni. Ha postán maradó küldeményként adod fel, ennek is hasonló a költsége, de érdemes pontosan megkérdezni a feladási helyen, mivel a részletek és a szolgáltatások ára eltérő lehet. A Magyar Posta júliusban vezetett be áremeléseket, így ez a legfrissebb díjszabás​(

24.hu

)​(

Kalkulatorlap

).

szept. 19. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!