Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha FOXPOSTtal feladok egy...

Ha FOXPOSTtal feladok egy csomagot utanvéttel, kb. mennyi idő, mire megkapom a pénzt?

Figyelt kérdés
09.12.-én átvette a csomagot az illető, de nekem még nem jött pénz. A bankszámlaszámom jól van megadva. Nem akarok gyanúsítgatni senkit, de olyan létezik, hogy az automatánál valahogy kijátsszák a rendszert és nem fizetnek? Vagy alapból ilyen sok idő, mire megérkezik? Adtam már fel máskor is ugyanígy utánvéttel és akkor megkaptam az árát.

szept. 17. 16:48
 1/4 anonim ***** válasza:
78%

"Feladóként mikor kapom meg az utánvét összegét?

A címzettnek – célautomatába küldés esetén - 4 nap áll rendelkezésére a csomag átvételére. Az utánvét összege csak az átvételt követően folyik be hozzánk, ezt követő 3 munkanap alatt tudjuk a feladónak átutalni azt. Házhoz szállítás esetén a csomag címzett általi átvételétől számítottan 3 munkanap alatt utaljuk át az utánvétel összegét. A banki utalás közlemény mezőjében megadjuk a csomagazonosítót, így tudni fogod, hogy melyik csomag utánvételi összegét utaltuk át."

szept. 17. 16:52
 2/4 anonim ***** válasza:
szept. 17. 16:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Mivel a foxpost sem azonnal kapja meg a pénzt a terminálos partnertől, és közben volt egy hétvége is, ezért időben vagy. Szerintem holnap odaér. :)
szept. 17. 16:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Éppen most érkezett meg, hála az égnek. Már azt hittem, valamit én csináltam rosszul.
szept. 17. 17:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!