Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Létezik olyan online önyp....

Létezik olyan online önyp. nyugdíjkalkulátor, amivel az elmúlt évek valós adataival együtt is lehet hozamot kalkulálni a befizetésekre?

Figyelt kérdés
Több nyugdíjkalkulátort is találtam, de mind csak azzal kalkulál, hogy mi van akkor, ha ma elkezdi az ember 0-ról fizetni. Én elkezdtem már egyet, még 20 évvel ezelőtt. Akkor még nem volt más választási lehetőségem, de ezt, éppen ezért, azóta is fizetem. Többször hozzányúltam már, volt hogy pl. 10 éves kifizetést felvettem, majd visszafizettem (tőkésítettem), meg a koronavírus idején is felvettem a hozamot, amit akkor már nem fizettem vissza, szerencsére, mert akkoriban éppen negatív hozamos volt a portfólió. Arra lennék kíváncsi, ha ugyan ezeket az összegeket ugyanígy fizettem volna végig, de nem veszem fel a hozamokat, akkor most hol járnék, meg persze arra is, hogy mit mond a kalkulátor, ha nem 0-ról indulok ma, hanem van már egy bizonyos összeg befizetve, akkor hol leszek 10-20 év múlva, ha x forinttal fizetem havonta. Köszi előre is, ha valaki tud ilyet mutatni! OTP nyp. érdekelne leginkább.
szept. 15. 21:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez egy sima excel… egyik oszlopban a portfolio napi árfolyama, másik oszlopban az aznapi befizetés/kifizetés, harmadik oszlopban az aktuális záróegyenleg, ami az előző napi záró átértékelve az új árfolyamra, plusz a második oszlop.
szept. 15. 22:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!