Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A Borgun.is bankkártyás...

A Borgun.is bankkártyás fizetési szolgáltató megbízható?

Figyelt kérdés
Autó gumit akarok venni. A Kellagumi.hu és a GumiabroncsABC webshopok a Borgun.is kártyás fizetési szolgáltató oldalára irányítanak a visszaigazoló emailben fizetéskor. Soha bem hallottak erről a szolgáltatóról és a weboldaluk is tiszta fekete, egyszerű, nem úgy néz ki, mint a simplplay és a többi. Nem mertem kártyával fizetni.

#kártyás fizetés #Borgun #.is #Kártyás fizetési szolgáltató #Kellagumi #GumiabroncsABC
szept. 13. 12:43
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Az említett Borgun meg sem nyílik, Teya nyílik helyette.
szept. 13. 14:39
 2/9 anonim ***** válasza:
33%
Megbízható persze, egy csomó oldal használja. Nyugodtan fizethetsz.
szept. 13. 14:40
 3/9 A kérdező kommentje:
Nekem nem a Teya jött elő a linkre kattintva, hanem Borgun című oldal. Gyanús lett egyből, mert én is olvastam, hogy a Borgun megszűnt és Teya lett belőle. Szóval kihagytam inkább a fizetést...
szept. 14. 12:12
 4/9 anonim ***** válasza:
A magyar Barion is fizetési szolgáltató, mégsem ismeri szinte senki.
szept. 14. 15:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha csak egyszer rágugliztál volna, tessék:

"Mi az a Teya (korábban Borgun) fizetési megoldás?

A Teya a világ összes jelentős kártyatársaságában tagsággal rendelkező pénzintézet, amely online bankkártya-elfogadást is szolgáltat egyéb piacok mellett hazánkban is."

[link]

szept. 14. 15:43
 6/9 A kérdező kommentje:
5-ös nem érted? A Borgun név már nincs használatban. A Teya nevű oldal van már csak. Ha borgun nevű weboldal kéri a bankkártya adatokat, akkor csaló oldalon jársz. Rengeteg magyart behúztam több millió forintra.
szept. 16. 21:36
 7/9 anonim ***** válasza:

#6 "A Borgun név már nincs használatban" Dehogynem: [link]

Csak a Teya csoporthoz tartoznak, azért így jelenik meg az átirányítás. Én évek óta probléma nélkül használom. Valami hiteles info erről az állítólagos rengeteg átvert magyarról?

szept. 17. 10:21
 8/9 anonim ***** válasza:

"A legnépszerűbb hazai kártyás fizetési megoldások között nagyjából ebben a sorrendben található az OTP Simple Payje, a Barion, a Borgun, de az egyes kereskedelmi bankoknak is vannak külön megoldásaik, és sokaknak magától értetődő a PayPal."

[link]

szept. 17. 12:16
 9/9 anonim ***** válasza:

"Rengeteg magyart behúztam több millió forintra."

Ejnye és még szabadlábon vagy?

szept. 19. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!