Regisztráltam a LFCTV GO ra levonták a pénzt tegnap 1 hónapra, le tudom még mondani? A pénzt visszaadják?
4.
És mi jogon teszik el a pénzt, ha a fiókját meg megszüntetik pl holnap? Itt előre fizetsz 1 hónapot, tehát október valameddig ki van fizetve. Ez nem olyan mint a telószámla, hogy most fizeted a múlt havit amit már eltelóztál.
Van gondolom egy ászf-jük (amit elolvastál és elfogadtál) (general terms and conditions).
Na abban van leírva mik a lemondás és visszatérítés szabályai. Gondoltad volna?
"a mai nappal szeretném megszüntetni, és a regisztrációmat is töröljék"
Persze. ÉS különben is az egész világ pattogjon úgy, ahogy te fütyülsz. Bébi, fordítva ülsz a lovon. És mikor regisztrálsz valahova, legközelebb ne pipáld be automatikusan, hogy elolvastad és egyetértesz az ÁSZF-fel. Mert ilyen szamárságokat írogatsz utána, holott ők vették a fáradtságot és leírták, hogy mit lehet, és mit nem.
Köszi a válaszokat.
Ha valakit érdekel, vagy ilyen szituban lesz, visszakaptam a pénzt, mert itt is el lehet állni 14 napon belül. 14 nap után, vagy ha már használtad hónapokig akkor már az adott hónapot ami ki van fizetve nem adják vissza, de addig használhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!