Tippmixpro kifizetés, forrásigazolás?
Több mint 1 millió forint kifizetést kezdeményeztem tippmixpro-n. Kérték hogy töltsem fel fizetési mód és pénzforrás igazolásaként bankszámla kivonatomat.
Mennyi idő ennek ellenőrzése mikor várhatom a pénzt?
igazolni kell, hogy saját nevedre szóló bankszámláról fizettél be, és ugyanarra kéred a kifizetést.
Ha egy héttel később kapod, akkor is jól fog jönni...
:)
5# így van, de nem tudni a kérdező hanyadik kifizetése ?
saját nevén játszott-e ?
elmúlt-e 18 ?
stb.
Ha jól emlékszem, már másnak is volt hasonló problémája. Nagyösszegű kifizetésnél mindig lekérik a személyes adataid ellenőrzésre.
Kérdező, én ezt úgy szoktam megoldani, ha nagyobb összeg kiutalásáról van szó, hogy 100-150ezer forintos részletekben kérem ki, azokat azonnal jóvászokták hagyni. Ha nem sürgős a pénz, akkor csináld így.
Mellesleg azt vettem észre mostanában, hogy 200ezer forintos kifizetés felett valami extra jóváhagyás kell, mert mindig másnap reggel jön csak a jóváhagyó email a kifizetésről, nem egyszerre.
Köszi mindenkinek.
Ki kellett tölteni forrás nyilatkozatot honnan származik a fogadásom összege (munkabér) és feltölteni egy bankszámlakivantot. Utána 5 napra megjött a nyereményem. 1 millió feletti összeg volt lehet azért kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!