Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Metatrader 4 még működik?

Metatrader 4 még működik?

Figyelt kérdés
Anno volt egy Metatrader 4 kliensem, amire be volt kötve egy demo számla (nem azt használtam kereskedésre, hanem más felületet, csak az indikátorok miatt használtam), de már nem működik és nem is kommunikál a kiszolgálóval. Valami jó ötlet, hogy hogyan tudnék megint egy ilyet beállítani? (MT5-öt nem szeretem)

szept. 10. 17:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen működik az MT4.

Sokan használják, akik csak forexen kereskednek.

MT5-re inkább azok tértek át, akik részvény CFD-kkel is tradelnek, mert ezek inkább csak utóbbiban érhetőek el.

szept. 10. 17:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor esetleg tudsz ajánlani egy jó brókert hozzá?
szept. 10. 18:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Brókert mindenkinek a saját szempontjai alapján kell választania.

Nekem a saját szempontjaim alapján két brókernél van számlám az egyik az Admirals, a másik az XM. Nagyon sokan használják ezt a két brókert Magyarországon, de hasonlóan sokan használják például az ICMarkets nevű ausztrál brókert is.

Ez persze nem jelenti azt, hogy ezek lennének a legjobbak.

A metatradert pedig általában az adott brókercég oldaláról érdemesebb letölteni és telepíteni, mert az gyakran tartalmaz bizonyos specifikumokat is, amelyek az adott brókernél érhetőek el.

szept. 10. 21:06
 4/4 anonim ***** válasza:

#3 Milyen szempontok miatt érdemes egyszerre több brókernél is számlát tartani egy helyett?

Kérdező: Lehet, hogy a demó számlád megszűnt, mert túl sokáig nem használtad. Valószínűleg tudsz másikat nyitni. A legtöbb (minden?) bróker ad lehetőséget demó számla nyitásra, így akár több helyen is nyithatsz.

szept. 14. 02:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!