Vélemények a MetaTrader5-ről?
Demóban nem azonosak az árfolyamok, mint a valósnál, nem követi le a változásokat, ez a beetetés része és amint látszik is bejött nekik!
Plus500-on én az ajándék 5000Ft regisztrációs díjból csináltam 25m Ft-ot 2 heti játékkal, azoknál 4 perces késessel van a valós adat lekövetve.
Úgy volt bereklámozva, hogy ebből az 5e-ből kipróbálhatod élesben, de kifizetés kérésnél 5e-et mindig a számládon kell hagynod, továbbá min. 2 hétig napi szinten kell min. 10 tranzakcióval kereskedned, stb.
Teljesült minden feltétel, de nem akartak kifizetni, előírták, hogy legyen 10 000 kereskedési pontod, ekkor a minimum tételekkel csináltam 1 nap alatt 10 000pontnyi kereskedést pl. 0,3 pont kereskedés ezüst vétel, 1 percre rá eladás 0,3 pont ismét, veszteséget okoz, de 25m-ból elúszik 5-6 az OK!
Ekkor arra hivatkozva, hogy csak akkora összeget tudnak visszautalni amennyit elutaltam nekik ismét nem fizettek!
2 panaszlevél után kaptam 1 számla nullázást, betettek 1 kamu tranzakciót 1000X-es tőkeáttéttel ráadásul olyan időpontra mikor nincs is tőzsdenap. Ezt ismét megírtam panaszlevélben, hogy az adott napon nincs is nyitva a tőzsde, erre kapásból törölték a felhasználói fiókomat :)
Érdemes lenne megnézned néhány igazi grafikonhoz képest a te demó számlád, hogyan viselkedik!
@4
Értjük a problémád, csak azt nem, hogy ez hogy jön ide. Plus500-on nincs semmilyen metatrader.
Egyre jobban hasonlít az MT4-re.
A programnyelve más, és egyelőre több kiegészítő van az MT4-hez, de csak idő kérdése, hogy leváltsa az MT5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!