Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Temu nyeremény játék igaz e?

Temu nyeremény játék igaz e?

Figyelt kérdés
Van temun egy olyan nyeremény játék h pörgetsz, és ki kell választani 3dolgot kifizeted majd utána kapod meg azt a 80.000Ftot. Igaz e? Van aki játszott már? Mindent megkapott? Egy oldalról kell e választani dolgokat miután megkaptad a kupont? Hogy működik ez a játék?
szept. 9. 20:24
 1/8 anonim ***** válasza:
76%

Az összes egy manipuláció.

Amit az egyik oldal ad, azt a másikon elveszi.

szept. 9. 20:33
 2/8 A kérdező kommentje:
De az igaz h megkapom a 80ezer forintot?
szept. 9. 20:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Készpénzt, vagy 80000 forint értékű ingyen terméket csak úgy nem kapsz. Amit kapsz, az egy 80000 forintos kedvezmény kupon, amit akkor válthatsz be, ha ennek többszöröséért vásárolsz (pontos összegre most nem emlékszem).
szept. 9. 20:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mikor tanuljuk már meg, hogy ami túl szép, hogy igaz legyen, az nem az?
szept. 9. 20:51
 5/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Max kapsz kuponokat, és ha vásárolsz százkilencvenhat szart 8 millió értékben, akkor kapsz 80000Ft kezdvezményt.
szept. 9. 20:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem igaz

Csak egy jól hangzó marketing fogás

szept. 9. 21:34
 7/8 anonim ***** válasza:
48%
Persze, hogy igaz. Én így vettem az első házamat, Temun addig pörgettem, amíg össze nem jött az önrész.
szept. 9. 21:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Nyilván az az üzleti modell, hogy, agyhalottaknak adunk ingyen pénzt. Hihetetlen, hogy vannak emberek, akikre ezek hatnak. Te egy gondolkodó lény vagy?
szept. 12. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!