A bolti penztáros dönthet úgy, hogy nem fogad el egy kupont, mert a számítógépe szerint az a kupon nem használható?
"A bolti pénztáros dönthet úgy, hogy nem fogad el egy kupont, mert a számítógépe szerint az a kupon nem használható?"
Megteheti. Hiszen nyilvánvalóan megtette. És nem is tud mást tenni. Nem fizetheti a különbözetet a saját zsebéből...
Viszont Te is fordulhatsz az üzletvezetőhöz, beírhatsz a panaszkönyvbe, írhatsz levelet a központnak és a blokkot mellékelve kérhetsz visszatérítést.
De nekem sosem utasította vissza a pénztáros a 20%-os kupont, ha nem volt rá oka. Sőt egyszer 8 árura húzta le a 6 kupont, pedig nem is kértem.
Amikor nem fogadta el a kuponodat, akkor figyelmesen végigolvastad a hátulját, és megtaláltad azt a kitételt, ami miatt nem fogadta el?
folyt.
Megvettem teljes áron. És csak valami kisebb értékű dologra ment a kupon.
"Fool me once, strike one. But fool me twice, strike three."
Michael Scott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!