RAM memória nem használható teljesen?
Figyelt kérdés
Hello, nem rég vettem egy hordozható számítógépet (HP 255 G4, alapban Windows 10), majd újra telepítettem az operációs rendszert, mivel tele volt a gép minden felesleges szoftverral, és jobbnak láttam ha inkább újra telepítem a rendszert. Csak most valamiért a 4GB RAM memóriából csak 3.45GB használható. Már sok mindent próbáltam, msconfig-on keresztül a boot beállításokban is állítottam dolgokat, és csak rosszabb lett. Valakinek van valami ötlete hogy mi lehet a galiba?2016. aug. 28. 19:11
1/3 anonim válasza:
64 bites oprendszert kellett volna felrakni
2/3 anonim válasza:
A PC RAM memóriák flash alapú, integrált memóriák, melyeknek van egy természetes elhasználódási folyamatuk. Pontosabban memória blokkokból épülnek fel, és amelyik blokk tönkre megy, azt a vezérlő lekapcsolja. Ezért van az, hogy a pendrive-ok tárterülete is idővel fogy. Az normális, hogy kevesebb lesz idővel.
Nekem konkrétan 2 éves laptopban a 4GB-ból ebben a pillanatban már csak 3,43GB használható
3/3 A kérdező kommentje:
64 bitest raktam rá
2016. aug. 28. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!