Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egyedül élni...

Mennyibe kerül egyedül élni bérelt ingatlanban?

Figyelt kérdés

Leírnátok a saját példátokat, hogy jöttök ki egy hónapban pénzügyileg?

A fővárosban vagy vidéken, milyen jellegű ingatlant béreltek, mennyi a bevétel, kiadás, mire mennyit költötök, ilyesmik.

aug. 30. 18:22
 1/8 anonim ***** válasza:
12%
Itt ezt hiába kérdezed, mindenki, mindig azt kamuzza, hogy 800 felett keres, és 16 évesen vett házat.
aug. 30. 18:49
 2/8 anonim ***** válasza:
23%

Nettó 750.000, Pest

85.000 - albi (párommal felezünk)

100.000 - kaja+háztartás

50.000 - egyéb (steam, netflix, ruha, utazás, stb.)

27/N

aug. 30. 20:02
 3/8 anonim ***** válasza:
61%

Nettó 300 a bevételem, 150-160 ezer egy kis garzon, amit bérlek.

A többi elmegy kajára, szórakozási, buszbérletre stb.

Annyi a szerencsém, hogy égek alatt lett egy kis megtakarításom, sok spórolással és ez most még kamatozik állampapírban. De gyarapítani nehéz már, nagyin elszálltak az albérletárak, az élelmiszer stb, minden sokba kerül, főleg egyedül.

De legalább nyugodtan lakok, nem kell mást kerülgetni.

Sokáig laktam lakótársas albérletekben és finoman szólva nem volt egy leányálom. Aztán rájöttem, hogy hiába nyomorgok másokkal együtt. Úgysem lesz saját lakásom kb soha, ezért költöztem végül egy minigarzonba. Megfizethetetlen a nyugalom.

aug. 31. 00:39
 4/8 A kérdező kommentje:
#3 A lakótársakkal való együttélésben mik voltak a kellemetlenségek?
aug. 31. 00:47
 5/8 anonim ***** válasza:
61%
2-es vagyok, miért nem hasznos a válaszom?
aug. 31. 10:43
 6/8 anonim ***** válasza:
61%
Egyedül élőknek szólt a kérdés, te meg ideírtad, hogy mennyiből élsz még a pároddal felezve. Nem releváns.
aug. 31. 12:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja, az albit megszorzod kettővel és ennyi.
aug. 31. 12:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez rettentően függ a lakás árától és az igényektől, de általában pont egyedül jön ki rosszabbul. Ahogyan szállások többsége sem igazán éri meg egyedül.
szept. 3. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!