Így elég ha csak 320 ezret keresek?
- Lakhatási támogatást kapok ,mivel a munkahely ahova jelentkeztem friss diplomával 60km-el arrébb van így munkanélküliként az állja a kormány. Így ennek nincs költsége.
- Kaja,üditő: Haza fogok járni és anyám minden héten bevásárol nekem 5 napra elegendő kaját, ez egyetemen is így volt így erre se kell költeni.
- Alkohol: Otthonról mindig fogok hozni 2liter pálinkát, ez is így volt egyetemen, így erre se kell költeni.
- Előfizetések, számlák: Netflix, telefonszámla stb apám fizeti.
- Tankolás: Na igen erre már nekem kell költenem, és mivel elég jó kocsim van( Audi a5 coupe ) sokat is eszik, erre számolok egy havi 60-70 ezret.
- Szórakozás: Gyakran járok buliba, ez kb havi szinten 50ezer. ( Belevettem ide a további szórakozási lehetőségeket is mint például mozi )
- Fodrász,kozmetikus,szoli: Ezt is anyám állja még.
Így ha számolok 320ezer-120ezer= 200 ezer félretéve. Ez így jónak számít 1 hónapra nem? Tudom kevés a fizu, de így el lehet lenni, 30 éves koromig meg támogatnak a szüleim azokban amiket mondtam és még csak 25 vagyok.
Ha hozzászoktál egy életszínvonalhoz, abból alább adni nagyon rossz lesz, tehát annyit mindenképp keresni kell hosszú távon, amit elvársz.
Az sem jó, ha a módos szülők gyerekeként nem hozod fel maga uarra az életszínvonalra, mert az családi feszültségeket szülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!