Elvehetik így a pénzem?
Milyen oldal?
Amúgy gyakori, hogy beterheli a számlát a rendszer hogy tényleg valósak-e az adatok. Ha minden stimmel akkor utána visszaadják ezt a befoglalt összeget.
Azt írtad, hogy nem hagytad jóvá az alkalmazásban. Ilyen esetben - hiába voltak megadva a bankkártyád adatai - nem vonhatnak le pénzt a folyószámládról. A banknak el kellett volna utasítani a kérelmet. Ezért lett kötelező minden banknál ez a plusz jóváhagyás. Ellenkező esetben bárki aki megszerzi valakinek a kártya adatait, azonnal vásárolni tudna vele. Ha nem félrekattintottál, akkor ez hiba volt az alkalmazásban (talán a telefon op.rendszerének verziójához kötött). Azért érdemes jelezni, hogy utána tudjon nézni az IT, mi okozta.
Minden ilyen esetben lehet visszatérítést kérni. Én jártam így, még az alkalmazásos, vagy sms megerősítés bevezetése előtt és szó nélkül jóváírták a levont összeget (kb. 30.000 Ft volt), pedig az is lehet, hogy én nem vigyáztam kellően a kártya adatokra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!