Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ki mennyit költ sugar baby-re?

Ki mennyit költ sugar baby-re?

Figyelt kérdés
Nekem havi 250-be van egy 19 éves egyetemista csaj, heti 2x pár óra. Kicsit soknak érzem, lehet h fel kellene vetnem h vigyük lejjebb 200-ra mert mégiscsak infláció meg recesszió van. Bár félek h akkor meg offolni fog teljesen azt meg nem akarom, mert egy igazi termesztés szépség, ilyen Victoria Secret típus, a kedvencem, magas, vékony, szép arcú.
aug. 28. 05:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne fillereskedj, nem uriemberhez melto.
aug. 28. 05:30
 2/8 anonim ***** válasza:

0 Ft-ot.

Ingyen kapom a szexet.

aug. 28. 06:02
 3/8 anonim ***** válasza:
94%

Dehogy van neked 250-be, ha annyira sok pénzed lenne, mint ahogy előadod, nem számítana.

5 millióból tök mindegy, hogy 200 vagy 250, viszont ha 500-at keresel, 200-ad sem lenne rá. :D

Te hülyegyerek.

Nekem persze elég dobnom egy 2-3 szavas üzenetet, és jönnek beleülni, totál ingyen. :)

aug. 28. 06:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Recesszióban általában nincs infláció, hiszen csökken a termékek iránti kereslet.

Inflációban pedig pont hogy többet kellene fizetned, hiszen az összeg amiben múlt éven megállapodtatok ma már kevesebbet ér.

aug. 28. 07:05
 5/8 anonim ***** válasza:
képet
aug. 28. 07:12
 6/8 anonim ***** válasza:
0
aug. 28. 07:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Én ennél sokkal többet, de nekem egypetéjű ikerlányok vannak és szörnyen bevállalósak, szóval megérnek minden egyes milliót.
aug. 28. 08:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem erre nincs pénzem :(
aug. 28. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!