Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Jelenleg egy könyvelő irodában...

Jelenleg egy könyvelő irodában dolgozok, de átvághat a főnököm? Mennyit kereshet egy pályakezdő (pénzügyi-számviteli ügyintéző szakmám megvan) könyvelő???

Figyelt kérdés
Pályakezdőként kezdtem el dolgozni, 3 hónap betanulási időszakban állapodtunk meg (kevesebb fizetés), viszont azt mondta hogy első 3 hónapban szja-t nem vehetem igénybe első 3 hónapban, bér papírt nem kaptam 1. fizetés után majd megláttam a napokban a papírom és szja ugyan úgy nem került levonásra, sőt a bérpapíromon sokkalta több összeg szerepelt mint amennyit én kézhez kaptam
2022. júl. 26. 21:38
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

Könyvelő vagy és nem veszed észre hogy átkúrnak???

LÓÓÓL :DDD

2022. júl. 26. 21:42
 2/5 anonim ***** válasza:
77%

Jó könyvelő lehetsz, ha itt kérdezed meg, hogy jól kapod-e meg a béredet.

Amúgy válaszolva a kérdésre: Igen, átvágott a főnököd, nincs ilyen szabály hogy az első 3 hónapban nem lehet alkalmazni az szja kedvezményt. (Gondolom a 25 év alattiak kedvezményéről beszélünk)

Azt szépen lenyúlta.

2022. júl. 26. 21:58
 3/5 anonim ***** válasza:
87%
Megkaptad a szerződésben szereplő béredet? Mi az, hogy több összeg van a bérpapírodon, mint amennyit kaptál? Valami jóféle hely lehet.
2022. júl. 26. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:
77%

Ne haragudj, de szerintem ezek után nem is érdemelnél több fizut 😬

Könyvelőként egy nagyon ciki, szerintem ne nagyon hangoztasd ha akarsz még szakmában dolgozni..

2022. júl. 26. 22:07
 5/5 anonim ***** válasza:
76%

Nem könyvelő, se végzettsége, se tapasztalata hozzá, szóval ne bántsátok :D

Pénzügyi-számviteli ügyintéző, ergo kb adatrögzítő csak.

2022. júl. 26. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!