Az milyen már, hogy 78%-ot emel a gyökér google a youtube premiumon?
Kapom az emailt, hogy mostantól 4790 lesz a yt, a korábbi 2690 helyett (családi). Indoklás: hogy tudják biztosítani a megszokott minőséget, és hogy jól meg tudják fizetni a videósokat. Ez közel 80% áremelés, évi bő 30k helyett közel 60k lesz az, hogy ledobhassuk magunkat bármelyik kedvenc kijelzőnk elé úgy, hogy nem kell háborús vészhelyzetezni meg ilyenek. Ez egy közmunkásnak majdnem egy hónapnyi napozás skacok.
Az adblock szélmalomharcukkal már rávettek egyszer a mókolásra, de ez legalja, ez már az a pont, hogy megkérnélek Titeket is, hogy bojkottáljátok, ahol lehet! Ez már az a pont, ahol lecserélem a böngészőmet és kidobom a TV-t az ablakon. Vagy legalábbis teszek alá valami rendes kis netelős PC-t, az éves költségbe bőven belefér... Aztán TubeMate meg Vanced, 60k-t ér meg évente ez a csöppnyi kis kényelemvesztés. Majd én tudom, melyik csatornát támogassam a felszabadult összegből, és hogy milyen google nélküli úton.
Elképzelhető persze, hogy valahogy nem került elém a terjedelmes EULA stb apróbetűzése arról, hogy X idő után 80%-ot emelnek. Lehetséges, hogy tényleg ennyire meg vannak szorulva, hogy egy ilyen ágrólszakadt, végletesen árérzékeny, max pármillió fős piacon 80% árat kell emeljenek. Esetleg a marketingesek ráébredtek, hogy egy ekkora emelés milyen jót tesz a bolt jóhírének, ahogy a korábbi húzásokkal is szépen sikerült bizonyítania a rátermettségét az összes nyomorult ötletgazdának... A képzeletnek semmi nem szab határt ugye. Látni fogják ők is szerintem, csak legyünk minél többen!
"#11 épp ezt mondom, hogy ugyanúgy, ahogy szarik bele, hányan mondják le, azt is telibe foshatná, hogy itt csak éhenkórász árszabással marad meg a jól csengő név"
De miert tenne ezt, ha inkabb kereshet rajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!