Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Shein rendelésnél hol tudom...

Shein rendelésnél hol tudom megnézni hogy kértem-e időben szállítás garanciát?

Figyelt kérdés
2 csomagot rendeltem, amelyiket később adtam le már az országban van, a másik viszont még mindig Hollandiában, lassan le fog járni a 8-10 munkanap. Nem emlékszem bekapcsoltam-e a garanciát, meg tudom nézni valahol?
aug. 20. 19:15
 1/2 anonim válasza:
Szia megjött már a csomagod azóta? En 16.-án rendeltem meg de nekem is hollandiábam ragadt.
aug. 24. 10:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Kaptam az értesítést szombat reggel a postától, hogy feladták. Valószínűleg hétfőn meg is kapom. Beszéltem pénteken a Shein ügyfélszolgálattal, azt mondták, hogy az augusztus 20. zavarhatott be, de szerintem Hollandiában lehet valami, mert amelyiket később rendeltem Hongkongon keresztül jött, és teljesen időben ideért.
aug. 25. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!