Aki elmúlt 40 és sosem dolgozott szinte semmit, az valójában miből él?
Figyelt kérdés
aug. 19. 20:19
1/10 anonim válasza:
Nyilván van valaki, aki eltartja (szülő, barát, házasság), vagy örökölt/nyert vagyonból él.
2/10 anonim válasza:
Vagy eltartja valaki, vagy van (örökölt vagy nyert) vagyona.
3/10 anonim válasza:
Nekem van egy barátom, aki így él, ő régiségeket és bakelitlemezeket ad-vesz, jellemzően külföldre. Ebből havonta EU-s átlagjövedelem jön ki számára.
Persze ez is munka, csak nem a szó megszokott értelmében.
5/10 anonim válasza:
26 éves koromig a szüleim tartottak el, utána meg a feleségem mert ő fogorvos egy magánklinikán úgyhogy felesleges lenne egy napot is dolgoznom. 😎
6/10 anonim válasza:
Kriptó
1 = 60.000 USD
Ha pár éve szerzett néhány kriptót, most többszörös milliomos.
1 Bitcoin (BTC) = 21.687.183.- Ft
7/10 Thunderfairy válasza:
6-os.
Majd ha bedöl a kriptod akkor villogj vele. Nem is értem hogy egy leírt számsor hogyan érhet ennyit.
Kérdező.
Ez csak úgy lehetséges ha van egy megfelelő hülye aki eltartja. Vagy szereti amit csinál és úgy már nem is munka lesz a számára amit csinál.
8/10 anonim válasza:
7# nekem nincs, nem kell vele villogni
a kérdésre volt a tipp, 1-2 bitcoin a régi időkből jelentősen gazdaggá tett embereket ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!