Van itt olyan ember aki már elmúlt 20 éves és még életében nem dolgozott egy percet sem?
Én még sosem dolgoztam, csak egyszer 1 hónapot de az gyakorlat volt, nem igazi munka. Igazából nem merek dolgozni mert félek az új emberektől és attól,hogy elő kell magam adni egy állásinterjún. A hideg kiráz már csak a gondolattól is. Viszont nagyon szenvedek tőle,hogy egy senkinek érzem magam, mert se munkám nincs se főiskolára nem járok és még csak szakmám sincs.Érdekes,hogy még soha nem dolgoztam, nem tapasztaltam meg dolgokat, de mégis úgy érzem, 21 évesen belefáradtam az életbe, elfásultam.
Hogyan tudnék változtatni ezen? Szinte minden nap sírok ha belegondolok,hogy milyen voltam és mivé lettem....
ÁLLÁSKERESŐI MENTÁLHIGIÉNÉS ÖNSEGÍTŐ CSOPORT
Ingyenes tudtommal.
Dolgoztam, de rég nem dolgozom, és nem is akarok, és leszarom ki mit gondol. Ha elfogy minden pénzem, szelavíííí.
Kérdező!
Dolgozol már, vagy még mindig más pénzén élősködsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!